Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor sandwich restaurants

Sandwich

Sandwich zaken, ze zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Daarnaast zijn ze ook nog eens smaakvol, zowel in producten als in interieur. Een broodje smaakt eenmaal veel lekkerder in een sfeervolle omgeving. Inrichting is dan ook een belangrijk onderdeel van sandwich zaken. Het is immers ook een manier om klanten naar uw zaak te trekken. Maar vlak de apparatuur niet uit. Paninigrills, toasters, en ook koffiemachines en sinaasappelpersen zijn onmisbaar.

Kortom, veel dingen om over na te denken en zo uw sandwich zaak tot een succes te maken. Eissens FSE helpt u hier als vakspecialist graag bij. Samen met u kijken we hoe we uw keuken en inrichting zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Kiest u voor onze service, dan is het ook niet nodig om te schakelen tussen diverse partijen. Tegen een scherp tarief kunt u namelijk de apparatuur in uw keuken door onze monteurs laten plaatsen en installeren. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw sandwich zaak kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

De zoektocht naar de juiste apparatuur kan nog best een uitdaging zijn. Bij ons kunt u terecht voor gedegen advies over de apparatuur die u wilt aanschaffen. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt het eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor sandwichrestaurants

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment is uw ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Samen met u realiseren we een keuken conform de HACCP en Arbowet. Met al 25 jaar ervaring in de branche voorzien wij precies wat uw onderneming nodig heeft, nu maar ook in de toekomst. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.