Uw totaalleverancier in apparatuur voor pizzeria's

Pizza

Pizzeria’s, men kan niet meer zonder overheerlijke, Italiaanse pizza en pastagerechten. Ze zijn dan ook erg geliefd om bij te gaan lunchen en dineren. Maar de lekkerste pizza’s verdienen natuurlijk alleen de beste apparatuur. Hierbij zijn hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak belangrijke elementen. Want authentieke Italiaanse pizza’s bakken en verse pasta’s bereiden, wie wilt dat nu niet?

Als horeca totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor diverse branches, waaronder pizzeria’s, helpen wij u graag bij de realisatie van een keuken die perfect bij uw onderneming past. Kiest u voor het team van Eissens FSE, dan hoeft u ook niet te schakelen tussen verschillende partijen. Tegen een scherp tarief kunt u namelijk de apparatuur conform de HACCP en Arbowet in uw keuken laten plaatsen. Wilt u weten wat we voor uw pizzeria allemaal kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Van deegkneders, pasta-kokers tot Pizza ovens en pizza-scheppen tot speciale ovens en bakplaten, u kunt het allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten? Ons team staat u graag te woord.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor pizzarestaurants

Uw ideale partner

Bij Eissens Food Service Equipment weten wij exact wat uw pizzeria nodig heeft, niet alleen nu, maar ook voor de lange termijn. Wij denken namelijk graag een stapje verder. Ook bij vragen over welke apparatuur het beste in uw zaak past of hoe u uw keuken zo efficiënt mogelijk kunt indelen staan wij voor u klaar. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk is!