Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor lunchrooms

Lunchroom

Lunchrooms zijn bij uitstek de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. De routing speelt dan ook een belangrijke rol. Het is immers van groot belang dat de gasten tijdens de piekuren goed en snel worden voorzien van hetgeen zij hebben besteld. Daarnaast kan een lunchroom niet zonder apparatuur als koffiemachines, sinaasappelpersen en slagroommachines. Ook vitrines vol vers belegde broodjes en luxe gebak mogen niet ontbreken.

Eissens FSE is een vakspecialist die u graag helpt bij het realiseren van een keuken die perfect bij uw wensen past. Door onze ruime ervaring als totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur kunnen wij goed inschatten wat uw onderneming nodig heeft. Wanneer u dit wenst, kunt u tegen een scherp tarief de apparatuur ook door ons laten plaatsen en installeren. U hoeft zo niet met meerdere partijen te schakelen, wat het een stuk eenvoudiger voor u maakt. Wilt u meer weten over wat wij voor uw lunchroom kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

In onze webshop bestelt u eenvoudig alle apparatuur die u nodig heeft voor uw lunchroom. Van ijsblenders en magnetronovens tot deegmachines en contactgrills. Heeft u vragen over onze producten? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor lunchrooms

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment is uw ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens. Middels uw wensen en behoeften realiseren wij een keuken die u zo efficiënt mogelijk kunt inzetten voor uw onderneming. Wij voorzien niet alleen wat u nu nodig heeft, maar denken graag een stapje verder en kijken met u mee naar de toekomst. Bekijk ons volledige assortiment en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!