Uw totaalleverancier in apparatuur voor horeca zaken speciaal gericht op kip

Kip

Goedkoop geprijsd, eenvoudig te bereiden en simpelweg gewoon lekker; kip is een echte klassieker. Of het nu wordt gegrild, gebraden of gefrituurd, men is er gek op. Wat voor zaak u ook heeft, belangrijk is dat u zich niet bezig hoeft te houden met allerlei randzaken. Vol automatische grills die ook nog eens eenvoudig te bedienen zijn kunnen dan ook niet ontbreken. Of wat dacht u van een rotisserie om klanten met een heerlijke geur te verleiden bij u langs te komen. Kortom, u heeft veel keuze wat betreft het aanbod apparatuur.

Het team van Eissens FSE, dé horeca totaalleverancier en vakspecialist in keukeninrichtingen en -apparatuur, staat voor u klaar bij de realisatie van een keuken die perfect bij uw zaak past. Daarnaast is het mogelijk om tegen een scherp tarief de apparatuur door onze monteurs in uw keuken te laten plaatsen en installeren conform de HACCP en Arbowet. Op deze manier is het voor u ook niet nodig om te schakelen tussen verschillende partijen. Wilt u weten wat wij voor u restaurant kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Wat voor kipproducten u ook verkoopt, het is altijd belangrijk dat u hiervoor apparatuur van hoogstaande kwaliteit heeft. Hierbij kunt u denken aan friteuses, kippengrills, rotisserie en ovens. Weet u al exact welke machines u nodig heeft? U kunt het allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor kiprestaurants

Uw ideale partner

Welke grill is het meest ideaal om kip in te bereiden? En met welke routing richt ik mijn keuken het meest efficiënt in? Bij Eissens Food Service Equipment kunt u terecht met al deze vragen en hierin voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw onderneming nodig heeft, niet alleen nu maar ook voor de toekomst. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en bekijk wat er mogelijk is!