Uw totaalleverancier in apparatuur voor ijssalons

IJssalon

Er is bijna niets lekkerder dan ambachtelijk, zelfgemaakt ijs. Zeker op warme zomerdagen staat men graag in de rij voor wat verkoeling. Maar vandaag de dag serveren ijssalons veel meer dan alleen ijs. Wafels, macarons, chocolade, petit fours; de koelvitrines vol lekkernijen zijn werkelijk een lust voor het oog. Naast een uitgebreid assortiment, is ook de inrichting van ijssalons aan verandering onderhevig. Zo zijn er veel salons die de horeca kant op gaan en meerdere zitplaatsen bieden.

Bij Eissens FSE, vakspecialist in keukenapparatuur, doet meer dan alleen de verkoop van hoogwaardige apparatuur voor onder meer ijssalons. Zo helpen wij u ook graag bij het realiseren van een keukeninrichting die perfect bij uw onderneming past. Indien gewenst plaatsen en installeren wij tegen een scherp tarief uw apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Wel zo handig, want zo hoeft u namelijk niet te schakelen tussen verschillende partijen. Wilt u uw ijssalon ook naar een hoger plan tillen? Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Ambachtelijk ijs vraagt om ambachtelijke machines. Schepijsvitrines, schilferijsmachines, softijsmachines, ijscoupes, in onze webshop vindt u alles om uw ijssalon tot een succes te maken.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor ijssalons

Uw ideale partner

Welke ijsmachines zijn het meest geschikt voor mijn onderneming? En hoe deel ik de ruimte zo efficiënt mogelijk in voor mijn personeel? Bij al deze vragen voorzien we u graag van persoonlijk advies. Eissens Food Service Equipment is dan ook niet voor niets de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw ijssalon nodig heeft, niet alleen voor nu, maar ook voor de lange termijn. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en laat u inspireren!