Uw totaalleverancier in apparatuur voor horeca die zich richt op hotdogs

Hotdogs

Iedereen kent wel de klassieke, echte Amerikaanse hotdog met uitjes, chips en heel veel saus. Maar naast de ‘New York dog’ winnen ook andere varianten steeds vaker aan populariteit, zoals de Mexican en Marrakech hotdogs. Welke hotdog u ook op de menukaart heeft staan, het is belangrijk dat deze aan de lopende band geserveerd kan worden zonder dat men hier lang op hoeft te wachten. Een juiste routing in de keuken en de apparatuurkeuze hebben een grote invloed op deze mate van flexibiliteit.

Als vakspecialist met jarenlange ervaring in de branche, waaronder voor horeca die hotdogs serveren, weten wij van Eissens FSE precies wat uw keuken nodig heeft. Naast het bestellen van de juiste apparatuur voor uw keuken, kunt u bij ons tegen een scherp tarief ook terecht voor de plaatsing en installatie hiervan conform de HACCP en Arbowet. Handig voor u, want zo hoeft u ook niet te schakelen tussen meerdere partijen. Bent u benieuwd wat wij voor uw horecaonderneming kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Het serveren van hotdogs vraagt om de juiste apparatuur, zoals worstenwarmers, broodtoasters en sausdispensers en andere hotdog apparatuur. Al deze apparaten en meer kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor hotdogrestaurants

Uw ideale partner

Wanneer u op zoek bent naar de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens, dan bent u bij Eissens Food Service Equipment aan het juiste adres. Door onze ervaring weten we precies wat voor apparatuur u nodig heeft, of u nu hotdogs serveert in uw zaak of via een hotdogkraam. Wat voor vragen u ook heeft, bijvoorbeeld over de apparatuurkeuze of de meest efficiënte routing, ons team voorziet u graag van persoonlijk advies. Laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk is en bekijk ons volledige assortiment.