Uw totaalleverancier in apparatuur voor cafetaria's

Cafetaria

De cafetaria is een zeer geliefd onderdeel van de horeca. Men komt hier voor een ‘snelle hap’ tijdens lunchtijd of halen wat af voor thuis. Snelheid en efficiëntie zijn hierbij zeer belangrijke onderdelen. Wie denkt dat een frituur en een koelvitrine vol welbekende snacks waar klanten zich aan kunnen verlekkeren genoeg is, heeft het mis. Afhankelijk van wat u nog meer verkoopt, kunt u ook kiezen voor een extra vitrine met vers belegde broodjes of schepijs. Ook de inrichting van cafetaria’s wordt steeds belangrijker en gaat verder dan slechts een paar tafels en stoelen.

Bij Eissens FSE, horeca totaalleverancier en vakspecialist in keukenapparatuur en -inrichtingen, helpt graag bij het realiseren van een keuken die bij uw onderneming past. Tegen een scherp tarief plaatsen en installeren wij ook uw apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Op deze manier hoeft u niet tussen meerdere partijen te schakelen. Bent u benieuwd wat wij voor uw cafetaria kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze experts.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Bij een volwaardige cafetaria hoort apparatuur van hoogstaande kwaliteit. Frituurpannen, ingebouwde grillplaten en ovens, al deze producten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

Werktafels

Vrieskasten en Vriescellen (8)

Koelvitrines (39)

Koelcellen (6)

Heteluchtovens (15)

Grillen

Combisteamers (41)

Braadpannen

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor cafetaria

Uw ideale partner

De ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens is Eissens Food Service Equipment. Wij weten wat uw cafetaria nodig heeft, nu en in de toekomst. Of u nu vragen heeft over welke apparatuur het beste past in uw keuken of hoe u de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt indelen, ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies. Laat u inspireren en bekijk het volledige assortiment van onze webshop!