Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor burger restaurants

Burger

De service van een restaurant en de snelheid die fastfoodketens eigen zijn, dat is de ideale combinatie voor burger restaurants. Zeker om deze snelheid te kunnen te realiseren is een efficiënte routing en voldoende bewegingsruimte essentieel. De keuze van de apparatuur speelt hierin ook een belangrijke rol. Zowel voor de vaste medewerkers als vervangers moeten de apparaten en machines eenvoudig te bedienen zijn. Vervolgens kunnen de burgers, frieten en milkshakes met gemak worden bereid.

Als totaalleverancier in keukenapparatuur en -inrichtingen helpen wij u graag aan een keuken die precies bij uw onderneming past. Wij hebben jarenlange ervaring als vakspecialist voor diverse branches, waaronder burger restaurants. Wilt u niet schakelen tussen meerdere partijen wat betreft de installatie van uw apparatuur? Dat hoeft ook niet. Tegen een scherp tarief plaatsen en installeren wij apparaten in uw keuken. Bent u benieuwd wat wij voor de inrichting van uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Is uw burger restaurant toe aan nieuwe apparatuur? In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft. Bakplaten, friteuses, milkshakemachines en frisdrank dispensers; waar u ook naar op zoek bent, wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor burgerrestaurants

Uw ideale partner

Op zoek naar de ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens? Bij Eissens Food Service Equipment bent u aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek en realiseren zo een efficiënte keuken conform de HACCP en Arbowet. Door onze jarenlange ervaring weten we niet alleen wat uw onderneming nu nodig heeft, maar denken we ook met u mee over de lange termijn. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en bekijk ons volledige assortiment!