Uw totaalleverancier in apparatuur voor de automatiek

Automatiek

De automatiek wordt in eerste plaats geassocieerd met de verkoop van frituursnacks, zoals frikandellen, kroketten en kaassoufflés. Toch worden er ook steeds meer andere producten verkocht, waaronder koude en warme dranken, vers belegde broodjes en zelfs kant-en-klaar maaltijden. Afhankelijk van of de automatiek met een bediende winkel wordt gecombineerd, speelt de apparatuur keuze een grote rol. Kunnen uw klanten bijvoorbeeld alleen ‘uit de muur eten’ of biedt u ook verse producten aan?

Eissens FSE is een horeca totaalleverancier én vakspecialist in keukeninrichtingen- en apparatuur. Op basis van uw wensen en behoeften realiseren we graag een keuken die perfect bij uw onderneming past. Bovendien kunnen onze monteurs tegen een scherp tarief ook de plaatsing en installatie conform de HACCP en Arbowet voor hun rekening nemen. Op deze manier bent u niet afhankelijk van meerde partijen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Bij een goedlopende automatiek hoort natuurlijk kwalitatieve apparatuur die bijdraagt aan een perfecte bereiding van de producten. Van friteuses en combisteams tot contactgrills, u kunt alles wat u nodig heeft eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor automatiek

Uw ideale partner

Op zoek naar de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens? Bij Eissens Food Service Equipment zit u goed. Met onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe u uw automatiek tot een succes kunt maken. Heeft u vragen over welke apparatuur het beste bij uw onderneming past? Of hoe u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten? Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies. Laat u inspireren en bekijk het volledige assortiment van onze webshop!