Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen voor fastfoodketens

Fastfood

De dynamische fastfood wereld is al jarenlang onderhevig aan ontwikkeling. Het traditionele aanbod is vandaag de dag uitgebreider dan ooit. Naast de welbekende snacks als pizza’s, hamburgers en sushi, zijn vers belegde broodjes en huisgemaakt snacks inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment. Uw klanten kiezen namelijk niet alleen maar voor gemak, maar óók voor kwaliteit. Wat voor fastfood restaurant u ook heeft, bij Eissens FSE vindt u een breed aanbod apparatuur voor diverse fastfood ketens. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en realiseren een flexibele keukeninrichting met de capaciteit die u nodig heeft om klanten snel en goed te kunnen bedienen.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Efficiëntie in uw fastfoodkeuken

De inrichting van uw fastfoodkeuken vergt de juiste kennis en kunde. Snelheid is een zeer belangrijk element in fastfood- en bezorgrestaurants. Zo moeten uw medewerkers in korte tijd het eten kunnen bereiden, zonder kwaliteit te verliezen om het vervolgens uit te serveren aan de klant of mee te geven met een bezorger. Om deze efficiëntie te kunnen waarborgen, heeft u een keukeninrichting nodig die hierop perfect is afgestemd. Wij hebben jarenlang ervaring met inrichtingen voor diverse soorten fastfood keukens. Hierdoor weten we exact waar uw keuken aan moet voldoen, zoals eenvoudig bedienbare apparatuur, voldoende bewegingsruimte en makkelijk te reinigen. Bovendien ondersteunen wij u graag bij andere vragen die u heeft, van een aantrekkelijke presentatie van uw producten tot een functionele routing. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren we een ontwerp conform de meest recente wet- en regelgeving, die naadloos aansluit op uw onderneming.

Eissens leverancier fastfood

Cafetaria

Eissens fse leverancier voor cafetaria

Lunchroom

Eissens fse leverancier aan lunchroom

IJssalon

Eissens fse leverancier aan ijssalon

Tankstations

Eissens fse leverancier voor tankstation

Burger

Eissens fse leverancier voor burgerrestaurant

Sandwich

Eissens fse leverancier van sandwichapparatuur

Sushi

Eissens fse leverancier voor sushirestaurant

Kip

Eissens fse leverancier voor kipbereiders

Automatiek

Eissens fse leverancier voor automatiek

Hotdogs

Eissens fse leverancier voor hotdogapparatuur

Pizza

Eissens fse leverancier voor pizzabereiders

Taco's

Eissens fse leverancier voor tacobereiders

Uitgebreid assortiment

Naast advies en inspiratie, kunt u bij Eissens FSE ook terecht voor een breed aanbod horeca apparatuur. Of u nu op zoek bent naar koelers, afzuigers of friteuses, u kunt het allemaal vinden in onze webshop.

Wanneer u kiest voor Eissens FSE, dan kunt u er zeker van zijn dat uw keuken wordt uitgerust met instapklare apparatuur die gemakkelijk te bedienen is. Wij streven naar een hoog gebruiksgemak. Fulltimers, parttimers, vervangers, de keuken moet voor iedereen werkbaar zijn. Indien wenselijk verzorgen wij tegen scherpe tarieven ook de plaatsing en installering van de apparaten. Door ons landelijk netwerk bestaande uit ruim 30 vakkundige servicemonteurs is er altijd technische hulp bij u in de buurt wanneer nodig. Op deze manier hoeft u niet te schakelen tussen meerdere partijen. Naast het plaatsen en installeren zijn onze monteurs ook beschikbaar voor (preventief) onderhoud. Zo hebben we onze service en onderhoud altijd goed geregeld.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor fastfood

Uw ideale partner

Bij Eissens Food Service Equipment helpen we u met het ontwerpen van uw keuken, zodat u snel en efficiënt kunt handelen. Door te kiezen voor onze hightech (combi)apparatuur kunt u eenvoudig de piekuren, die in uw branche welbekend zijn, eenvoudig opvangen. Heeft uw zaak niet zo’n groot oppervlak? Ook dan komen wij met verrassende oplossingen om uw capaciteit te verhogen. Al meer dan 25 jaar bieden wij horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens. Kiest u voor Eissens, dan kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten en ontdek wat er allemaal mogelijk is!