Uw totaalleverancier in catering- en bedrijfskeukens

Catering- bedrijfsrestaurant

De inrichting van een bedrijfskeuken of compleet bedrijfsrestaurant is complexer dan op het eerste oog lijkt. Zo krijgt u onder meer te maken met strenge wet- en regelgeving rondom hygiëne- en kwaliteitseisen. Daarnaast heeft u waarschijnlijk vragen als: hoe plaats ik producten op een logische plek, hoe stimuleren we het maken van gezonde keuzes en welke routing is het meest voor de hand liggend? Welke wensen en behoeften u ook heeft, van een efficiënte indeling tot de apparatuurkeuze, bij Eissens FSE kunt u rekenen op een passende, praktische én sfeervolle inrichting die naadloos aansluit bij uw organisatie. 

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete restaurant inrichting

De mogelijkheden van bedrijfsrestaurants zijn oneindig. Bovendien krijgen ze steeds meer de functie van werk- en ontmoetingsplekken met bijvoorbeeld uitgiftebalies, koffiecorners en frontcooking. Al deze elementen, inclusief uw bedrijfsgrootte, hebben invloed op het ontwerp en de inrichting van uw restaurant en keuken. Hierin voorzien wij u graag van persoonlijk advies op het gebied van apparatuur, richtlijnen en indeling. Het resultaat: een keuken waar het personeel efficiënt aan de slag kan en een restaurant waar medewerkers snel de weg weten. Functioneel, innovatief en bovenal fraai voor het oog. 

Eissens-fse-leverancier-catering-bedrijfsrestaurant

Uitgebreid assortiment

Bij Eissens FSE kunt u niet alleen terecht voor advies en inspiratie, maar ook voor een breed assortiment horeca apparatuur. Steamers, friteuses, koelings, afzuigers: vind alle apparatuur die u nodig heeft in onze webshop. 

Wij werken intensief samen met een landelijk dekkend netwerk van ruim 30 vakkundige servicemonteurs. Op verzoek en tegen scherpe tarieven kunnen wij ook het plaatsen en installeren van de keuken voor u realiseren. Zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Wel zo handig. Bovendien is er altijd technische hulp bij u in de buurt. Naast plaatsing en installatie, helpen onze monteurs u ook graag met (preventief) onderhoud aan uw apparatuur. Om uitvaltijd zoveel mogelijk te beperken, verhelpen we storingen aan grootkeukenapparauur zo snel mogelijk op locatie. Zo hebben we onze service en onderhoud goed geregeld. 

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens fse partner voor catering-bedrijfsrestaurant

Uw ideale partner

Voor kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen kunt u terecht bij Eissens Food Service Equipment. Met 25 jaar kennis en ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze gerealiseerde projecten en krijgt een impressie van de vele mogelijkheden!