Uw totaalleverancier in keukenapparatuur voor cafés

Café

Uw keuken is uniek, net als uw café. Het realiseren van een praktische keukeninrichting vereist daarom een specifieke aanpak. Bij Eissens FSE kunt u niet alleen terecht voor complete uitrusting wat betreft klein horeca apparatuur, maar ook voor innovatieve keukenoplossingen op maat. Zo moet er goed worden nagedacht over een werkbare keukeninrichting, maar ook over het kiezen van de juiste apparatuur. Wij helpen u graag aan een keuken die perfect past bij uw wensen en capaciteit.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete keukeninrichting voor cafés

In cafés is de apparatuur veelal gericht op het bereiden van diverse soorten dranken. Niet zo gek gezien cafés over het algemeen worden bezocht door mensen die gezellig wat met elkaar willen drinken. Het is dan ook van belang dat de machines voor zowel koude als voor warme dranken op een strategische plek worden neergezet, zodat de doorloop hiervan soepel verloopt. Ook kan apparatuur om te grillen, frituren en bakken niet ontbreken. Op deze manier maakt u de borrel helemaal compleet. Op basis van al deze elementen creëren wij een ontwerp die aan al uw eisen voldoet.

eissens fse leverancier voor cafe

Uitgebreid assortiment

Eissens FSE beschikt over een ruim assortiment horeca apparatuur. Wordt het uitkiezen van de juiste apparatuur hierdoor moeilijker dan verwacht? Onze adviseurs kijken graag mee welke apparatuur het beste bij uw wensen en behoeften past!

Bij het runnen van een café krijgt de apparatuur flink wat te verduren. Het wordt immers dagelijks intensief gebruikt. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Ons landelijk dekkend netwerk van ruim 30 monteurs staat altijd voor u klaar. Wilt u naast het leveren van keukenapparatuur ook de plaatsing en installatie door ons laten doen? Dat kan! Op deze manier hoeft u niet te schakelen tussen diverse partijen. Ook bij (preventief) onderhoud helpen onze monteurs u graag. Heeft u te maken met een storing, dan wordt deze op locatie verholpen waardoor de uitvaltijd zoveel als mogelijk wordt beperkt. Zo hebben we onze service en onderhoud goed geregeld.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens fse partner voor cafes

Uw ideale partner

Welke apparatuur heeft u als caféhouder echt nodig? Heeft u genoeg aan een minikoelkast of heeft u meer baat bij een hoge displaykoeler? En kunt u het beste een combisteamer of een contactgrill gebruiken of een combinatie van beide? Waar u ook naar op zoek bent, het team van Eissens Food Service Equipment adviseert u graag over uw keuze. Van het ontwerp tot aan de realisatie, bij ons kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, kwalitatieve service en betrouwbaar advies. Tel daar onze 25 jaar ervaring en kennis in de branche bij en u heeft uw ideale partner gevonden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden.