VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de b-to-b kosten voor verzenden en transport?

Vanaf € 1.000,- wordt er gratis in Nederland en België geleverd. Dit kan zijn bij uw bedrijf maar kan ook rechtstreeks bij uw klant. Onder deze netto bedragen worden er verzend –of transportkosten in rekening gebracht. Deze variëren vanaf € 10,- bij pakketpost tot € 60,- per pallet levering, afhankelijk van gewicht.

Wat is de levertijd?

Levering geschiedt rechtstreeks vanaf ons magazijn, leverancier of fabriek naar het gewenste bezorgadres. Dit bezorgadres kan zowel van de klant als van de dealer zelf zijn. De levertijd is afhankelijk van het voorraadniveau bij de fabrikant. In de meeste gevallen willen we binnen drie dagen kunnen leveren.

Hoe neem ik contact op met het verkoopkantoor?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 030 686 50 98 of e-mail sturen (info@eissensfse.nl). Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe regel ik mijn serviceaanvraag:

In de navigatie balk bij Montage & service vindt u een PDF bestand wat u dient in te vullen en aan ons te mailen service@eissensfse.nl. u kunt ook bellen 030-6865098 of een faxsturen 030-6865366. Belangrijk is dat u uw aankoopgegevens bij de hand heeft.

Minimale ordergrote:

Wij hanteren geen minimale ordergrote of orderbedrag.

Scroll naar top