UNOX oven

Specialist in horeca ovens, ook van UNOX

Het hebben van een professionele horeca oven in uw keuken, banketbakkerij of gastronomie speelt een belangrijke rol bij de realisatie van succesvolle gerechten. Maar het draagt ook zeker bij aan een meer rendabele werkmethode die de kwaliteit en winst verhoogt. In onze webshop vindt u ovens van gerenommeerde A-merken, waaronder UNOX ovens. Hierdoor bent u verzekerd van duurzame kwaliteit en het beste eindresultaat. Onze ovens zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en materialen. Dus wat voor horeca onderneming u ook heeft, wij hebben precies de oven die bij u past.

Eissens FSE beschikt over meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij kennen de markt door en door en snappen daardoor als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Enkele UNOX ovens uit onze webshop

  Convectie- of combi-oven: welke te kiezen?

  Convectieoven

  Een convectieoven is uitgerust met één of meerdere ventilatoren. Het wordt daarom ook vaak aangeduid als geventileerde oven. Dit type ovens is zeer geschikt voor het bakken van diepvries- en banketbakkersproducten, maar ook eenvoudige producten die tijdens het bakproces geen bijzondere klimatologische omstandigheden vereisen, zoals kruimeldeeg.

  Combi-oven

  De combi-oven (ook wel trivalent genoemd) is alles wat u wilt hebben in een professionele oven. Ze zijn speciaal bedoeld om alle klimatologische omstandigheden aan te kunnen die nodig zijn om een kookproces te voltooien. Van stoomboten tot grillen: een professionele combi-oven kan zowaar alles koken.

  Onze adviseur denkt graag met u mee

  Twijfelt u over de aanschaf van een UNOX oven omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken of de gerechten die u bereidt?? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

  Björn van den Bergh

  Björn van den Bergh

  Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein

  Onze adviseur denkt graag met u mee

  Björn van den Bergh

  Björn van den Bergh

  Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein