Stylepoint

Specialist in horeca-apparatuur, ook van Stylepoint

Op zoek naar professionele koelapparatuur? Stylepoint is gespecialiseerd in tafel- en buffetpresentatie. Met de artikelen van Stylepoint brengt u de WOW factor naar de markt met slimme oplossingen in de vorm van onderscheidende en vernieuwende producten. Het assortiment varieert van servies, glaswerk en tafelpresentatie tot modulaire buffetsystemen.

Eissens FSE beschikt over meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij kennen de markt door en door en snappen daardoor als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Convectie- of combi-oven: welke te kiezen?

Exquisit Wijnkoelkast

De wijnkoelkasten van Exquisit zijn ideaal voor in uw horecazaak. De wijnkoelkasten hebben een luxe uitstraling door de houten wijnrekken. en door de glazen deuren zie je direct hoeveel wijnflessen je nog in huis hebt!

De temperatuur stel je in via het display handmatig in, dat kan vanaf 5 tot 22 graden Celsius. Er zijn 2 zones waar u de wijn in kunt koelen, zo kun je verschillende soorten wijn op de perfecte temperatuur.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Ben u geïnteresseerd in de producten van Exquisit, maar twijfelt u nog over de aanschaf? Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies gericht op uw wensen en behoeften. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen  de eerste stappen naar een prachtige keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein

Onze adviseur denkt graag met u mee

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein