UNOX OVENS

Het merk UNOX schittert als een icoon van innovatie en veelzijdigheid in de wereld van professionele keukenapparatuur. Met een enorme toewijding aan het leveren van geavanceerde bakkerijovens en heteluchtovens met vochtinjectie. UNOX ovens heeft een onuitwisbare stempel gedrukt als een pionier die de grenzen van de markt op zoekt. Met een uitgebreid assortiment voor moderne keukens, biedt het merk oplossingen die de creatieve geest van chefs voeden. De efficiëntie van professionele keukens en keukenactiviteiten worden bevorderd door het gebruik van de apparatuur. Bent u klaar voor de volgende stap naar culinaire creativiteit? Eissens heeft een breed assortiment aan UNOX producten. 

Het assortiment

Een breed scala aan horeca benodigdheden en keukenapparatuur van hoge kwaliteit is wat het assortiment kenmerkt. Door de samenwerking van technologie en functionaliteit kunnen de behoeften van professionele koks en culinaire experts vervuld worden. Van hoogstaande heteluchtoven tot innovatieve technologische oplossingen die de ervaring van het koken verbeteren. UNOX blijft een vertrouwde partner voor zij die in een professionele keuken of horeca gelegenheid werken. 

Elektrische- en gasovens van Unox

Bij UNOX springt hun opmerkelijke collectie aan commerciële elektrische- en gasovens eruit in hun uitgebreide aanbod. Het merk begrijpt de cruciale rol die ovens kunnen spelen in de bereiding van gerechten van topkwaliteit. De ovens bieden veelzijdigheid en precisie en zijn uitermate geschikt voor het bakken, grillen, stomen of braden van voedsel. UNOX-ovens combineren vooruitstrevende technologie met traditionele methoden van koken om elke culinaire verwachting te overtreffen. De geavanceerde functies zijn afgestemd op de eisen van moderne keukens. Hierbij draagt elk detail bij aan het creëren van nauwkeurige temperatuurregeling tot energie-efficiëntie. UNOX draagt bij aan een omgeving waarin culinaire creativiteit tot stand kan komen.

Ovens van UNOX kopen?

Bent u op zoek naar een keuken met culinaire creativiteit? Eissens heeft een ruim aanbod UNOX producten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw keuken, of weet u waar u naar op zoek bent? Bij Eissens staan er specialisten voor u klaar die u van passend advies op basis van behoeftes en wensen kunnen voorzien. Ruim 20 jaar ervaring zorgen ervoor dat we u met aandacht en service kunnen bieden waar u naar op zoek bent. 

Resultaat 1–24 van de 226 resultaten wordt getoond