Casselin

Specialist in keukenapparatuur, van ons Casselin

Casselin is een A-merk gespecialiseerd in professionele apparatuur voor de horeca. Casselin verkoopt onder anderen contact grill, friteuses, dispensers en elektrische bakplaten. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteit, zo worden de dispensers gemaakt van roestvrij staal om de levensduur van het product waar te maken. Alle producten van Casselin worden voortduurden aangepast op de nieuwe regelgevingen en op kwaliteit. Op Casselin kunt u vertrouwen voor de hoogste kwaliteit.

Eissens FSE beschikt over meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij kennen de markt door en door en snappen daardoor als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Enkele Casselin keukenapparatuur uit onze catalogus

Contact grill & Warmhoudvitrine

Contact grill

Op de contact grill van Casselin zitten meerdere voordelen aan. Zo is de contact grill van roestvrij staal, zit er een timer op, regelbare temperatuur van 60 tot 300 graden, een veiligheidsthermostaat, vetopvangbak, een bovenzijde geribbelde gril, onderzijde gladde gril en zit er een schoonmaakborstel bij in begrepen.

Warmhoudvitrine

De warmhoudvitrines van Casselin zijn ideaal om het eten verwarmend te houden. De warmhoudvitrines kunnen van 30 tot 90 graden Celsius warm houden. U kunt prachtig zien wat voor eten in de warmhoudvitrine zit en heeft u een duidelijk overzicht. De vitrines zijn van roestvrij staal en is een must in de horecaonderneming.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een UNOX oven omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken of de gerechten die u bereidt?? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein

Onze adviseur denkt graag met u mee

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein