AANVULLENDE ''OPEN-AGAIN'' VOORWAARDEN EFSE

 1. Eissens FSE “Open-Again” actie 2021.

  De actie van Eissens Food Service Equipment, verder EFSE genoemd is speciaal bedoeld om grootkeuken-apparatuur door te lichten voordat de Covid-19 Lockdown in Nederland wordt opgeheven en de horeca weer als vanouds open mag. Door de stilstand van grootkeuken-apparatuur kunnen onderdelen vast komen te zitten, leidingen dichtslibben, rubbers uitdrogen, etcetera.

  Door deel te nemen aan deze actie, reduceert de horeca-ondernemer de kans op startproblemen na beëindiging van de lockdown en voorkomt daarmee direct omzetverlies.

  Voorwaarden:

  Op deze actie van Eissens FSE zijn haar algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

  Aanvullende voorwaarden:

  Naast genoemde algemene leveringsvoorwaarden, zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

  Voor een bedrag van €295,- (excl. BTW) komen twee specialisten namens EFSE bij de horeca-ondernemer langs. Zij inspecteren in 1 uur, zoveel mogelijk van de aanwezige grootkeuken-apparatuur en zullen een diagnose  stellen voor eventueel onderhoud of reparatie.

  Indien bij de “Open-Again”-check een directe reparatie of onderhoud gedaan kan worden, en deze reparatie of onderhoud valt binnen het afgesproken uur, dan zal deze reparatie of onderhoud uitgevoerd worden, waarbij materialen (onderdelen en/of gebruiksmaterialen, denk aan gassen) tot een totaal bedrag van €50,- niet apart gefactureerd worden.

  Mocht materiaal (zoals benoemd hierboven) het bedrag van €50,- overstijgen, dan zal het meerdere boven de €50,- met de factuur ad. €295,- (voor de check) in rekening gebracht worden.

  Voor uitgebreider onderhoud en/of reparatie zal een vervolgafspraak gemaakt worden met de aanwezige specialisten voor alle koel- en vries-apparatuur, of  voor kook/bak en afwas-apparatuur. Dit onderhoud c.q.  reparatie zal apart gefactureerd worden.

  Is het door de grootte van de keuken niet mogelijk om alle aanwezige apparatuur binnen 1 uur te diagnosticeren, dan zal in overleg met de horeca-ondernemer een vervolgafspraak gemaakt worden. Deze vervolgafspraak zal apart gefactureerd worden.

  Omdat het bij het starten van deze “Open-Again”- actie de lockdown nog van kracht is en de datum van beëindiging van de horeca-lockdown nog niet bekend is, dient de horeca-ondernemer in overleg met Eissens FSE bepaalde apparatuur na de check, onderhoud of reparatie regelmatig te testen, zodat stilstand tot een minimum beperkt blijft en er wederom onderhoud gepleegd moet worden.

Scroll naar top